Τηλεφωνικές παραγγελίες 210.8218922

Adellin Παθιασμένοι με τα λευκά είδη από το 1973

Adellin

Παθιασμένοι με τα λευκά είδη από το 1973

Οδηγός αγοράς πετσέτας

Ι. ΠΛΥΣΙΜΟ

Παρακαλώ ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες πλυσίματος στην ετικέτα της πετσέτας ώστε να τη διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καλή κατάσταση (επεξήγηση washingsymbols)

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ

Μην υπερβάλετε στη χρήση του απορρυπαντικού. Χρησιμοποιείστε την συνιστώμενη ποσότητα και όχι παραπάνω. Αλλιώς αφήνει υπολείμματα που προκαλούν σκλήρυνσηκαι ξεθώριασμα.

Προσοχή μην εκθέτετε τις πετσέτες σε αδιάλυτο απορρυπαντικό πριν το πλύσιμο.

Επιλέξτε ένα απαλό απορρυπαντικό πλυσίματος.

Μερικά από τα απορρυπαντικά νέας γενιάς περιέχουν λευκαντικό ή λευκαντικούς παράγοντες. Τα συγκεκριμένα απορρυπαντικά, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν με το χρόνο ξεθώριασμα σε χρωματιστές πετσέτες και σεντόνια. Ιδανικά χρησιμοποιήστε απορρυπαντικά σχεδιασμένα για χρωματιστά θα διατηρήσει ζωντανά τα χρώματα τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα στο πλύσιμο χρησιμοποιείστε ένα προιόν για εξάλειψη του ασβεστίουστο νερό.
 

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ

Περιορίστε στο ελάχιστο τη χρήση μαλακτικού. Αντίθετα από ότι πιστεύεται η υπερβολή αφήνει ένα περίβλημα στις πετσέτες που μειώνει δραστικά την απορροφητικότητα τους.

ΙΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Αποφύγετε να πλένετε τις πετσέτες μαζί με ρούχα που έχουν φερμουάρ ή γαντζάκια για να αποφύγετε τραβήγματα στις κλωστές. Προσοχή μην τραβήξετε ποτέ κλωστές που έχουν βγει, απλώς κόψτε τις με ψαλιδάκι.

Μη παραγεμίζετε το πλυντήριο το πλυντήριο.

Χρησιμοποιήστε όσο δυνατόν περισσότερο νερό.

Ξεχωρίστε τα σκούρα από τα ανοιχτά χρώματα.

Πλύνετε οπωσδήποτε τις νέες πετσέτες πριν τις χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά. Για καλύτερα αποτελέσματα πλύνετε τις ξεχωριστά τις πρώτες 2-3 φορές, ώστε να αφαιρεθεί το επιπλέον χνούδι .

ΙΙΙ. ΧΡΗΣΗ

Λευκαντικό και χλωρίνη αφαιρούν το χρώμα από τις πετσέτες μόνιμα. Αποφύγετε την επαφή των πετσετών με υγρά καθαρισμού επιφανειών και μπάνιου.
Μερικά προϊόντα καθαρισμού προσώπου, καλλυντικά σαπούνια ή θεραπείας ακμής κλπ. περιέχουν BenzylPeroxide το οποίο επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα στην πετσέτα. Αποτελέσματα που θα φανούν μόνο μετά το πλύσιμο.

Ιδιαίτερα τα σκούρα χρώματα θα πρέπει να πλένονται τις πρώτες πλύσεις μόνα τους αφού χάνουν ένα μέρος τους χρώματος της επιφάνειας τους και μπορεί να λεκιάσει άλλα ρούχα που πλένονται μαζί.

Μην αφήνετε βρεγμένες ή νωπές πετσέτες τη μία δίπλα στην άλλη διότι είναι πιθανόν να ξεθωριάσουν ή ακόμα και να μουχλιάσουν.