Οδηγός αγοράς πετσέτας

  • Μονόχρωμες Πετσέτες σε πολλούς χρωματισμούς από ανοιχτό ροζ μέχρι έντονο φούξια και μοντέρνο γκρι .Διαχρονική επιλογή δίνουν χρώμα και στυλ στο μπάνιο ενώ αποτελούν τα τελευταία χρόνια τη κύρια επιλογή του καταναλωτή για καθημερινή χρήση.
  • Βελούρ ή Βελουτε (Velour) Εξαιρετικά απαλές με βελούδινη αίσθηση και συνήθως έντονα τυπωμένα σχέδια αλλά μικρή απορροφητικότητα. Η ζήτηση και η προσφορά είναι πολύ μικρή στην Ελληνική αγορά.
  • Διακοσμημένες :Με Κέντημα, Με Δαντέλα ,Με Πλεκτό, Με περλές ή κρύσταλλα Πετσέτες που συναντιούνται στην Ελλάδα σε πολύ μεγάλη ποικιλία και φαντασία. Υπάρχουν κλασσικά σετ πετσέτες οι οποίες διακοσμούνται μόνο με ένα κέντημα στο κέντρο τους ή μόνο με δαντέλα στη βάση τους. Υπάρχουν όμως και άλλες οι οποίες χρησιμοποιούν παραπάνω από ένα στοιχείο διακόσμησης για παράδειγμα κέντημα και λεπτομέρειες με πλεκτό και κρύσταλλα. Χαρίζοντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα και μια αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας χρησιμοποιούνται για στολισμό σε μια γιορτή, αρραβώνα ή γάμο. Επίσης αποτελούν για πολλούς μια εκλεκτή πρόταση για δώρο.
  • Ζακάρ (jacquard) Πετσέτες ανάγλυφες σε όλο το μέρος τους ή με ανάγλυφες λεπτομέρειες.
  • Τυπωμένες (printed) Πετσέτες με εκτυπωμένα σχέδια . Στο παρελθόν κατείχαν μεγάλο μέρος στη ελληνική αγορά σήμερα υπάρχουν πολύ περιορισμένες επιλογές για τον καταναλωτή.