Ανώστρωμα Value

Τιμή:

28.5044.00

(χωρίς ΦΠΑ)

Κωδικός προϊόντος: AN5464996 Κατηγορία:

Μια οικονομική λύση για να μη χρειαστεί να αντικαταστήσετε το στρώμα σας. Επίσης μπορεί να αποτελέσει μια οικονομική λύση για στρώματα πολύ σκληρά, ορθοπεδικά κλπ ώστε να μετριαστεί η σκληρότητά τους

  • Γέμιση : ψημένη υποαλλεργική βάτα 600gsm ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό για απαλό ύπνο.
  • Εξωτερικά : ύφασμα Percale Cotton/Polyester

Σε μοντέρνο ριγέ σχέδιο

Μεγέθη

, , ,

minimum quantity

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας αποστέλλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

1. Εντός Αττικής. Η αποστολή εμπορευμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ άνω των 2000€ αλλιώς είναι 40€.

2. Εκτός Αττικής. Οι παραγγελίες για ξενοδοχειακό ιματισμό λόγω του συγκριτικά μεγάλου όγκου των εμπορευμάτων αποστέλλονται συνήθως με πρακτορεία μεταφορών με σκοπό το κόστος μεταφοράς να είναι συγκριτικά πολύ οικονομικό για τον αγοραστή σε σχέση με courier, ΕΛΤΑ κλπ. Ενώ οι συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν τα εμπορεύματα σε 1-2 μέρες από το χρονικό διάστημα που τα παρέλαβαν. Αν ο πελάτης έχει συνεργασία με μεταφορική εταιρεία μπορεί να μας ενημερώσει ,διαφορετικά η αποστολή θα γίνει με άλλη μεταφορική εταιρεία τυχαίας επιλογής. Εννοείται ότι ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει και κάποια εταιρεία courier που συνεργάζεται. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα εμπορεύματα στην μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο ή Courier. Σε κάθε περίπτωση για εκτός Αττικής προορισμούς ,για τα εμπορεύματα ξενοδοχειακού ιματισμού το κόστος μεταφοράς από την μεταφορική εταιρεία προς τον αγοραστή επιβαρύνει τον Αγοραστή.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Η αποστολή προϊόντων ως δείγματα σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ εσείς πληρώνετε μόνο την αξία των προϊόντων (ισχύει μόνο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις).

Σχετικά Προιόντα

This item: Ανώστρωμα Value
Μεγέθη

Διαθέσιμο

Τιμή:

28.5044.00

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

28.5044.00

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

9.50

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

2.50

(χωρίς ΦΠΑ)