Επίστρωμα καπιτονέ 4 Λάστιχα

Τιμή:

6.9010.50

(χωρίς ΦΠΑ)

Κωδικός προϊόντος: EM1002 Κατηγορία:

Προστατεύει το στρώμα από πολλούς κινδύνους που συμβάλλουν στη καταστροφή του, ενώ παράλληλα δίνει στον πελάτη την αίσθηση ότι κοιμάται σε  καινούργιο στρώμα.

Με ρέλι, percale ύφασμα και δυνατά λάστιχα

Επιφάνεια στρώματος : Καπιτονέ, 50% Βαμβάκι 50% Polyester με

Κάτω μέρος: γέμισμα αντιαλλεργική βάτα.

Τοποθέτηση στο στρώμα : Χοντρό λάστιχο στις γωνίες

Μεγέθη

, , ,

minimum quantity

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας αποστέλλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

1. Εντός Αττικής. Η αποστολή εμπορευμάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ άνω των 2000€ αλλιώς είναι 40€.

2. Εκτός Αττικής. Οι παραγγελίες για ξενοδοχειακό ιματισμό λόγω του συγκριτικά μεγάλου όγκου των εμπορευμάτων αποστέλλονται συνήθως με πρακτορεία μεταφορών με σκοπό το κόστος μεταφοράς να είναι συγκριτικά πολύ οικονομικό για τον αγοραστή σε σχέση με courier, ΕΛΤΑ κλπ. Ενώ οι συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν τα εμπορεύματα σε 1-2 μέρες από το χρονικό διάστημα που τα παρέλαβαν. Αν ο πελάτης έχει συνεργασία με μεταφορική εταιρεία μπορεί να μας ενημερώσει ,διαφορετικά η αποστολή θα γίνει με άλλη μεταφορική εταιρεία τυχαίας επιλογής. Εννοείται ότι ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει και κάποια εταιρεία courier που συνεργάζεται. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα εμπορεύματα στην μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο ή Courier. Σε κάθε περίπτωση για εκτός Αττικής προορισμούς ,για τα εμπορεύματα ξενοδοχειακού ιματισμού το κόστος μεταφοράς από την μεταφορική εταιρεία προς τον αγοραστή επιβαρύνει τον Αγοραστή.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Η αποστολή προϊόντων ως δείγματα σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ εσείς πληρώνετε μόνο την αξία των προϊόντων (ισχύει μόνο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις).

Σχετικά Προιόντα

This item: Επίστρωμα καπιτονέ 4 Λάστιχα
Μεγέθη

Διαθέσιμο

Τιμή:

6.9010.50

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

6.9010.50

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

2.50

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

9.50

(χωρίς ΦΠΑ)

Τιμή:

3.75

(χωρίς ΦΠΑ)